Csodás élmények, vidám percek és készek a NYERŐ rajzok! Ezzel a rajzpályázattal kedveskedtünk a gyerekeknek. A pályázat 2016. október 15-én lezárult. Nagyon sok pályázat érkezett, így a döntés sem volt egyszerű. A rajzolni szerető gyerekek csodás alkotásokat készítettek, így még nehezebb volt választani. Minden rajz egy-egy történet, mese, varázslat és álom. Nagyszerű gyerekek, nagyszerű Apukákkal.

A számos pályázat közül a kategória győztesei:

1. helyezett: Filkóházi Elvira (7 éves) Múcsony

2. helyezett: Török Rita (5 éves) Miskolc

3. helyezett: Szabó Zselyke (6 éves) Mohács

A legfiatalabb kategória nyertese: Balogh Borbála (4 éves) Budapest

A legnagyszerűbb indoklás nyertese: Laskai Melinda (7 éves) Esztergom

Gratulálunk a lányoknak és természetesen Apukájuknak is!

Minden pályázónak köszönjük a részvételt.

A két legcsajosabb szín: rózsakvarc és derűs kék

 

A Pantone Color Institute hagyományosan minden évben kiválasztja az év hivatalos trendszínét. Idén azonban kivételesen nem egy, hanem egyenesen két színt is kitüntetett az intézet. A dupla befutó pedig nem más lett, mint a rózsakvarc (rose quartz) és a derűs kék (serenity).

Eme lágy, nőies színpáros két tónusa mesésen kiegészíti egymást: az ásványról elnevezett rózsakvarc melegsége remekül illik a derűs kék hűvösségéhez, de persze szerintünk külön-külön is megállják a helyüket. Ám fontos tudni, hogy nem a megszokott babarózsaszín és a babakék színekről van szó.

S hogy miért pont ez a duó lett a kiválasztott? A Pantone intézet szakértői  ezt a magyarázatot adták: „A derűs kék nyugalmat áraszt a zűrzavaros időkben, súlytalan és légies, mint a fölénk magasodó égbolt. A rózsakvarc közvetít az együttérzés és a nyugalom között. Ez a két melegséget és nyugalmat árasztó szín annyira összetartozik, mintha egypetéjű ikrek lennének”. Ezzel kapcsolatban megnézheted a Pantone érdekes videóját www.youtube.com/watch?v=AAJ1vPe4w2c

A kiválasztott év színe általában a ruhadivatra és a divattervezőkre van a leginkább hatással, a nagy divatházak 2016-os tavaszi bemutatóin már nagymértékben meg is jelent ez a két hangulatos, feminin szín. Persze mi sem mehetünk el a divat mellett. Elkészítettük legújabb kreációinkat mindkét árnyalatban, hiszen igen hamar egyértelmű lett, hogy ezek a romantikus színek a lánygyerekek ruhatárába játszi könnyedséggel beilleszthetőek. Természetesen némelyik esetben ezt a két halvány, púderes tónust kicsit kombináltuk is egymással – alapként használtuk az egyik színt, majd a másik árnyalatot egy bájos virágos dísz formájában jelenítettük meg –, hogy így minden igényt kielégíthessünk.

A rózsakvarc és a derűs kék esetében tehát kimondottan trendi, de nem mellesleg szép színekről beszélünk, melyek szerencsére nem hivalkodó, hanem finoman elegáns árnyalatok. A divatkedvelő kislányoknak tökéletes választás például esküvőkre koszorúslány ruhának. Mesésen mutatnak, mintha csak egy Disney rajzfilmből léptek volna elő. Válaszd ki a ruhád a termékkatalógusból és légy Te a legdivatosabb…

Sok szülő gondolkodóba esik, mivel lephetné meg gyermekét? Persze tudjuk, hogy az év összes többi napján is minden a gyerekek körül forog, de gyereknapon ez fokozottan így van. Az Apukák ilyenkor igyekeznek valami izgalmas ajándékkal meglepni kislányukat.

Nem jut eszedbe semmi? Ne rohanj a boltba játékot venni! Kinek kell a 23. játékbaba, ha van tőle sokkal izgalmasabb? Ajándékozz különleges jelmezt kislányodnak és cserébe biztosan csillogó szempárok látványát kapod majd!

Vajon melyik darabunk tetszene nektek? Egy bájos tündér ruha? Egy izgalmas boszi jelmez? Vagy esetleg egy aranyos hercegnő szett? Bármelyik stílus is jön szóba, nálunk biztosan találtok kedvetekre való ruhácskát, amit érdemes kipróbálni. Jelmezeink révén garantált a kaland és a derű, hiszen segítségükkel egy különleges világba csöppenhettek. Miután a lánykák felöltötték magukra a jelmezt és egyúttal a tündér vagy hercegnő szerepét, egyből adódik a kiváló alkalom arra, hogy az Apukájuk pedig boldogan vállalja a hős lovag vagy a bölcs király szerepét.

Még ma nézd át a kínálatunkat, hiszen gyereknap csak egyszer van egy évben, amit most fergetegessé varázsolhatsz! Ne feledd: az idő gyorsan szalad, de ami megmarad, az a felejthetetlen élmények emléke. Ha nem akarod az utolsó pillanatra hagyni a gyereknapi ajándékvásárlást, akkor fogadd meg S.O.S. ötletünket!

Keresd nyereményjátékunkat a www.facebook.com/jelmezstudio oldalon.