Elkészültek a legújabb alkalmi ruháink! Ezeket bátran ajánljuk az összes bájos kis Hölgynek, akik valamilyen különleges eseményre kaptak meghívást, pl. szülinap, ballagás, esküvő, eljegyzési party vagy bál. Már nem kérdés hogy mit vegyenek fel? Alkalmi ruháink kínálatából ki-ki megtalálhatja a neki tetszőt a többféle variáció közül és az biztos, hogy a kiválasztott ruha nem fog szembejönni vele.

A ruhák fekete-fehér színben készültek, hiszen ez az alkalmi színpárosítás az, amelyikkel egyszerűen sosem lehet hibázni, amióta világ a világ. A tervezés során finom anyagokkal, játékos dekorációs elemekkel és bájos sziluettekkel dolgoztunk, hogy a végeredmény felhőtlen örömöt árasszon. S miután a tavasz nem telhet el romantikus virágok nélkül, ezért ez a motívum a ruhákon is felütötte a fejét, méghozzá aranyos kis övek formájában.

Szeretnéd, ha azon a bizonyos eseményen a Te gyermeked lenne a legelegánsabb és neked csak annyi lenne a dolgod, hogy büszkén fogadd a bókokat és a dicséreteket? Akkor jó helyen jársz! Nézd meg kínálatunkat és rá fogsz jönni, hogy ezt a lehetőséget egyszerűen nem lehet kihagyni!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!