Sok szülő gondolkodóba esik, mivel lephetné meg gyermekét? Persze tudjuk, hogy az év összes többi napján is minden a gyerekek körül forog, de gyereknapon ez fokozottan így van. Az Apukák ilyenkor igyekeznek valami izgalmas ajándékkal meglepni kislányukat.

Nem jut eszedbe semmi? Ne rohanj a boltba játékot venni! Kinek kell a 23. játékbaba, ha van tőle sokkal izgalmasabb? Ajándékozz különleges jelmezt kislányodnak és cserébe biztosan csillogó szempárok látványát kapod majd!

Vajon melyik darabunk tetszene nektek? Egy bájos tündér ruha? Egy izgalmas boszi jelmez? Vagy esetleg egy aranyos hercegnő szett? Bármelyik stílus is jön szóba, nálunk biztosan találtok kedvetekre való ruhácskát, amit érdemes kipróbálni. Jelmezeink révén garantált a kaland és a derű, hiszen segítségükkel egy különleges világba csöppenhettek. Miután a lánykák felöltötték magukra a jelmezt és egyúttal a tündér vagy hercegnő szerepét, egyből adódik a kiváló alkalom arra, hogy az Apukájuk pedig boldogan vállalja a hős lovag vagy a bölcs király szerepét.

Még ma nézd át a kínálatunkat, hiszen gyereknap csak egyszer van egy évben, amit most fergetegessé varázsolhatsz! Ne feledd: az idő gyorsan szalad, de ami megmarad, az a felejthetetlen élmények emléke. Ha nem akarod az utolsó pillanatra hagyni a gyereknapi ajándékvásárlást, akkor fogadd meg S.O.S. ötletünket!

Keresd nyereményjátékunkat a www.facebook.com/jelmezstudio oldalon.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!